CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Groepscursus 'Grip op de overgang' (start september 2020)
17 september t/m 12 november

Wil jij grip krijgen op je gewicht en afrekenen met vervelende overgangsklachten? Met de juiste voedings- en leefstijltips krijg je grip op de overgang. In een klein groepje van maximaal 6 dames komen alle onderwerpen die in deze levensfase van belang zijn aan bod, zoals voeding, controle over je eetgedrag, beweging, stress, ontspanning en nachtrust. Daarnaast krijg je een persoonlijk en op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies.

Cursus AquaFit (reeds gestart in januari 2020)

Wil jij graag gewicht verliezen, je conditie verbeteren en beter in je vel én kleding zitten? Geef je dan op voor deze leuke 10-weken cursus in samenwerking met Zweminstituut Drunen.

De cursus is in januari reeds gestart, maar heb je interesse, neem dan gerust contact met me op. Er zijn nog mogelijkheden voor een nieuwe cursus. De cursus bestaat uit 10 gevarieerde lessen ‘bewegen in het water’ bij Zweminstituut  Drunen en tevens 4 individuele voedingsconsulten met persoonlijk voedingsadvies en uitgebreide lichaamsanalyse in mijn praktijk.

Workshop 'Gezonde lunch'
datum in overleg, kosten € 30-

Tijdens deze gezellige en interactieve workshop leer je hoe je een gezonde lunch kunt samenstellen, ga je zelf de keuken in om een paar lekkere gerechten klaar te maken en gaan we daarna met z’n allen aan een gezellig gedekte tafel om de gemaakte gerechten samen op te eten. Meld je aan met een groep van minimaal vier personen en we plannen in overleg een datum. Koffie of thee met wat lekkers, een uitgebreide en verantwoorde lunch, alle drankjes én een werkmap met alle recepten zijn bij deze workshop inbegrepen.

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453