CURSUSSEN

Online cursus 'In de ban van suiker' (€ 17,50)

zelfstandig in eigen tempo te volgen wanneer het jou uitkomt

Wil jij alles weten over suikers? In deze gloednieuwe online training leer je er alles over. Je leert wat suikers zijn en hoe het zit met zoetstoffen. Hoe suikers in je lichaam worden verwerkt en wat de suikerdip is. Je leert ook hoe je suikers kunt herkennen op het etiket en hoe je de suikerdip kunt voorkomen. De training is geheel zelfstandig en in eigen tempo te volgen. Je kunt op elk moment starten.

Groepscursus 'Grip op de overgang'

Nieuwe groep: start september 2021

Wil jij grip krijgen op je gewicht en afrekenen met vervelende overgangsklachten? Met de juiste voedings- en leefstijltips krijg je grip op de overgang. In een klein groepje van maximaal 6 dames komen alle onderwerpen die in deze levensfase van belang zijn aan bod, zoals voeding, controle over je eetgedrag, beweging, stress, ontspanning en nachtrust. Daarnaast krijg je een persoonlijk en op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies.

Cursus AquaFit

nog geen nieuwe startdatum i.v.m. coronamaatregelen

Wil jij graag gewicht verliezen, je conditie verbeteren en beter in je vel én kleding zitten? Geef je dan op voor deze leuke 10-weken cursus in samenwerking met Zweminstituut Drunen.

Het is vanwege de coronamaatregelen nog niet duidelijk wanneer deze cursus weer gaat starten, maar heb je interesse, neem dan gerust contact met me op. De cursus bestaat uit 10 gevarieerde lessen ‘bewegen in het water’ bij Zweminstituut  Drunen en tevens 4 individuele voedingsconsulten met persoonlijk voedingsadvies en uitgebreide lichaamsanalyse in mijn praktijk.

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453