DUO COACHING

 

Kies je voor de duo coaching, dan voer je het begeleidingstraject samen met een partner naar keuze uit. Het voordeel is dat jullie behalve míjn support, ook elkaar kunnen motiveren om door te zetten, ook als het eventjes wat minder goed gaat. Dus wil je samen met je partner, zus, moeder, vriend of vriendin de strijd met de kilo’s aangaan en kiezen voor een gezonde leefstijl, dan is dit een perfect programma. Ik begeleid jullie samen naar een gezond gewicht en gezonde lifestyle, op een manier die helemaal bij jullie leven past en waardoor de kans op een terugval minimaal is.

Een begeleidingstraject ziet er als volgt uit:

 • Kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend, 15 minuten):
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of we inderdaad iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik zal jullie tijdens dit gesprek ook wat vragen over jullie gezondheid stellen, want bij twijfel hierover zal ik jullie eerst naar de huisarts moeten doorverwijzen. Daarnaast geef ik jullie informatie over de regels in de praktijk, tarieven en mogelijke vergoedingen, en vertel ik jullie wat mijn werkwijze is en hoe een begeleidingstraject verloopt.
 • Intakegesprek (90-120 minuten):
  Tijdens het intakegesprek bespreken we jullie wensen en doelen en wil ik zoveel mogelijk informatie verzamelen om een goed beeld te krijgen van jullie persoonlijke situatie en voedingspatroon. Tevens worden er diverse lichaamsmetingen gedaan, waaronder lengte, gewicht, BMI, middelomtrek, vet- en spierpercentage. Ik zal jullie ook vragen om de komende dagen een voedingsdagboek bij te houden, waarin jullie alles noteren wat jullie eten en drinken. Met deze gegevens kan ik een uitgebreide voedingsanalyse doen.
 • Adviesgesprek (60-90 minuten):
  Tijdens het adviesgesprek krijgen jullie een persoonlijk voedings- en beweegadvies gericht op de informatie uit het intakegesprek en de analyse van het voedingsdagboek.
 • 4 of 8 vervolgconsulten (45 minuten):
  Tijdens elk vervolgconsult bespreken we de voortgang en kijken we samen of er knelpunten zijn en of er aanpassingen in het advies nodig zijn. Daarnaast is er elke keer een weegmoment waarbij gewicht, BMI, middelomtrek en vet- en spierpercentage worden gemeten. Dit geeft inzicht in het resultaat van het begeleidingstraject.