GEZOCHT: Vrouwen die grip willen krijgen op de overgang

en die het volgende willen bereiken:

Gewichtsverlies
Balans in hormonen
Geen opvliegers meer
Betere nachtrust

Doe dan mee met mijn cursus 'Grip op de overgang'

Hoe zou het zijn als de overgang juist een fijne tijd wordt? Geen overgewicht, geen uitdijende taille, geen opvliegers en geen stemmingswisselingen? Een goede nachtrust en fit en vitaal door het leven gaan?

Kortom: zélf grip krijgen op de overgang in plaats van de overgang grip laten krijgen… Klinkt geweldig toch?

In mijn cursus ‘Grip op de overgang’ leg ik uit hoe dat kan, waardoor:

+ hormonen weer in balans komen

+ overgangsklachten flink verminderen of zelfs verdwijnen

+ de stofwisseling verbetert

+ overgangskilo’s verminderen

+ de nachtrust verbetert

Wat eerdere deelneemsters ervan vonden:

Lonneke

Bij MagniVita heb ik net dat steuntje in de rug gevonden om nog beter op mijn voedingspatroon te kunnen letten. De cursus ‘Grip op de overgang’ heeft mij echt geholpen. Regelmatig kijk ik even terug in de cursusmap of maak ik de recepten klaar die ze gedeeld heeft met de cursisten.

Juliëtte

Ik kende Maartje al langer. Toen ik via een flyer zag dat je ook door voeding wat kan doen aan overgangsklachten en zij daarvoor een cursus gaf heb ik een ‘kennismakingsgesprek’ hierover gehad. Daarna de knoop doorgehakt en samen met drie andere dames de cursus ‘Grip op de overgang’ gaan volgen. Dit heeft mij veel gebracht. Het gaat er vooral om dat je je bewust wordt wat je eet (en snoept) en wat dat doet met lijf en leden. En dat leer je van Maartje op een positieve manier, ook als het een keertje wat minder gaat met je voeding. Dus mocht je twijfelen, gewoon doen!

Krijg ook grip op de overgang

Mijn naam is Maartje Kamps en ik ben gewichtsconsulent en vitaalcoach in mijn praktijk MagniVita. De afgelopen jaren heb ik al vele vrouwen mogen helpen naar een gezondere leefstijl.

De meeste vrouwen die ik begeleid hebben last van de overgang. Daarom heb ik de cursus ‘Grip op de overgang’ ontwikkeld. Deze heb ik inmiddels al een aantal keer met veel succes gegeven. In september start er weer een nieuwe cursus.

De cursus is een combinatie van individuele consulten en een paar groepsbijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn kleinschalig, informeel, informatief  maar bovendien supergezellig. Blijf niet langer in je eentje worstelen met de overgang, maar doe gezellig mee. Je zult er geen spijt van krijgen! Geef hieronder je gegevens op en ik vertel je er alles over. Uiteraard zit je dan nergens aan vast.

Ook grip krijgen op de overgang?

Ook in de overgang is het mogelijk om op een relaxte manier op gewicht te blijven en zelfs af te vallen. Ook als hormonen schommelen en de stofwisseling steeds trager wordt. In de cursus ‘Grip op de overgang’ leg ik precies uit hoe dit werkt. Want ik gun het elke vrouw om op een prettige manier door de overgang te gaan. Je bent het waard!

Vul hieronder je gegevens in en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op zodat ik je alles uit kan leggen. Uiteraard zit je dan helemaal nergens aan vast. Wacht echter niet te lang, want vol=vol.

Copyright © 2022 MagniVita  |  Privacybeleid