Afvallen zonder dieet Drunen

Afvallen in de overgang onmogelijk? Zeker niet!

Ik zoek vrouwen (45-60 jaar) die liefdevol willen afvallen zonder zichzelf tekort te doen, en die het volgende willen bereiken:

Gewichtsverlies
Hormoonbalans
Geen opvliegers en zweetaanvallen
Betere nachtrust
Geen snoep- en snaaibuien meer
Weer lekker in je vel en kleding

Speciaal voor deze vrouwen is er het 'Ik mag alles eten' leefstijltraject

Hoe zou het zijn als de overgang juist een fijne tijd wordt? Geen overgewicht, geen uitdijende taille, geen opgeblazen gevoel, geen opvliegers en geen stemmingswisselingen meer? Heerlijk slapen en fit en vitaal door het leven gaan? Weer blij zijn als je in de spiegel kijkt? Je zelfverzekerd voelen en lekker in je vel zitten?

Kortom: zélf grip krijgen op de overgang in plaats van de overgang grip laten krijgen…

Zou dat niet geweldig zijn?

Maartje Kamps

Krijg ook grip op de overgang

Mijn naam is Maartje Kamps en ik ben gewichtsconsulent en vitaalcoach in mijn praktijk MagniVita. De afgelopen jaren heb ik al vele vrouwen mogen helpen naar een gezondere leefstijl.

Vaak merken vrouwen vanaf een jaar of 40 dat hun lichaam verandert en dat het niet meer zo gemakkelijk is om af te vallen, ook al eten ze best gezond. Bovendien ervaren ze vaak diverse overgangsklachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen, stijfheid en slecht slapen. Met een goed voedingspatroon en de juiste leefstijl kunnen gelukkig veel klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Zelfs die vervelende overgangskilo’s…

In mijn leefstijltraject leer ik je precies hoe je dit kunt bereiken. Benieuwd? Vraag dan snel alle informatie aan en ik vertel je graag hoe het werkt.

Wat eerdere deelneemsters ervan vonden:

Elly

Tien bezoeken bij Maartje gehad. Maartje neemt alle tijd om je stap voor stap naar een gezonde leefstijl te helpen. Het boek geeft een mooi houvast. Veel herhalingen en heel toepasbaar. Maartje is de helpende hand, maar je moet het wel zelf doen.  Zelf keuzes maken en zelf oude patronen en gewoontes doorbreken. En dat is me met hulp van Maartje gelukt! Zes maanden onder begeleiding, nu tijd om het helemaal zelf te gaan doen.

Sandra

Maartje heeft me op een fijne manier laten inzien dat je met de juiste voeding op mij gericht gezond kunt leven en ook afvalt zonder honger te hebben. Ik voel me gehoord en krijg veel tips. Op deze manier kan ik het goed volhouden. Je hebt echt de tijd nodig om bepaalde dingen in je leven te veranderen. Maar ik ben trots wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik ben blij dat ik de stap naar Maartje gezet heb.

Karin

Ik ben dit traject ingegaan om fitter te worden en af te vallen en een gezondere leefstijl te ontwikkelen die bij mij past. Maartje heeft hier goed naar geluisterd en mij hierin goed begeleid. Ik ben fitter, ik ben afgevallen. In de eerste plaats door mezelf, maar wel met een goede coach die mij tips en tricks gaf, mede doordat ik die bewuste stok achter de deur heb is dit dus gelukt. Ik zou dit iedereen aan willen raden.

Ook liefdevol afvallen in de overgang?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op zodat ik je alles uit kan leggen. Uiteraard zit je dan helemaal nergens aan vast. Wacht echter niet te lang, want ik heb maar beperkt plek.

Copyright © 2023 MagniVita  |  Privacybeleid