Speciaal voor vrouwen die:

- Al veel diëten hebben geprobeerd, zonder blijvend succes

- Zich fijner en zelfverzekerder willen voelen in hun kleding

- Handvatten willen voor een gebalanceerd voedingspatroon

- Geen snoep- en snaaibuien meer

- Geen vage (overgangs)klachten meer, zoals moeheid of opvliegers

Speciaal voor deze vrouwen is er mijn Femme Vitaal leefstijltraject

Hoe zou het zijn als de overgang juist een fijne tijd wordt? Geen zorgen meer over je gewicht en lekker in je kleding? Geen opgeblazen gevoel, geen opvliegers en geen stemmingswisselingen meer? Heerlijk slapen en fit en vitaal door het leven gaan? Weer blij zijn als je in de spiegel kijkt? Je zelfverzekerd voelen en lekker in je vel zitten?

Kortom: lichter en lachend door de overgang gaan!

Zou dat niet geweldig zijn?

Stop dan met alle diëten met bijbehorende frustraties en gun jezelf dit leefstijltraject. Ik vertel je er graag geheel vrijblijvend alles over.

Maartje Kamps

Weer fijn in je vel én kleding

Mijn naam is Maartje Kamps en ik ben gewichtsconsulent en vitaalcoach in mijn praktijk MagniVita. De afgelopen jaren heb ik al vele vrouwen mogen helpen naar een gezonder gewicht waar ze zich prettig bij voelen.

Vaak merken vrouwen vanaf een jaar of 40 dat hun lichaam verandert en dat het niet meer zo gemakkelijk is om af te vallen, ook al eten ze best gezond. Tijdens mijn begeleiding leer ik ze hoe ze met de juiste aanpassingen in hun voedingspatroon hun hormoonhuishouding weer in balans kunnen brengen. Hierdoor verminderen (of verdwijnen) veel (overgangs)klachten en is afvallen ook weer mogelijk.

Benieuwd hoe dit werkt? Vraag dan geheel vrijblijvend alle informatie aan en ga lichter en lachend door de overgang.

Wat eerdere deelneemsters ervan vonden:

Kristel

Maartje is een fantastische coach! Ze luistert goed naar je verhaal en spiegelt terug zodat je leert waar je knelpunten zitten. Ik heb altijd een ontspannen gevoel gehad, en juist de ongedwongenheid maakte dat ik nooit heb afgezegd. Het is ook geen dieet en dus duurt dit soort traject nou eenmaal langer. Vooral de inzichten die je krijgt zijn heel waardevol. Dankbaar voor deze ervaring!

Sandra

Maartje heeft me op een fijne manier laten inzien dat je met de juiste voeding op mij gericht gezond kunt leven en ook afvalt zonder honger te hebben. Ik voel me gehoord en krijg veel tips. Op deze manier kan ik het goed volhouden. Je hebt echt de tijd nodig om bepaalde dingen in je leven te veranderen. Maar ik ben trots wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik ben blij dat ik de stap naar Maartje gezet heb.

Karin

Ik ben dit traject ingegaan om fitter te worden en af te vallen en een gezondere leefstijl te ontwikkelen die bij mij past. Maartje heeft hier goed naar geluisterd en mij hierin goed begeleid. Ik ben fitter, ik ben afgevallen. In de eerste plaats door mezelf, maar wel met een goede coach die mij tips en tricks gaf, mede doordat ik die bewuste stok achter de deur heb is dit dus gelukt. Ik zou dit iedereen aan willen raden.

Ook lichter en lachend door de overgang?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op zodat ik je alles uit kan leggen. Uiteraard zit je dan helemaal nergens aan vast.

Copyright © 2023 MagniVita  |  Privacybeleid