CURSUS 'GRIP OP DE OVERGANG'

 

Erger jij je aan die extra kilo’s op je buik waar je maar niet vanaf komt? Heb je last van opvliegers, stemmingswisselingen en slaap je slecht? Doe dan mee met deze groepscursus (maximaal 4 tot 6 dames) en krijg grip op de overgang. Tijdens deze cursus komen alle belangrijke zaken die in deze levensfase een rol spelen aan bod, zoals voeding, eetgedrag, beweging, nachtrust, stress en ontspanning.

De cursus bestaat uit een individueel intakegesprek en 5 groepsbijeenkomsten van ongeveer 1,5 à 2 uur. Je krijgt een uitgebreide voedings- en lichaamsanalyse en een persoonlijk en op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies. De groepsbijeenkomsten vinden plaats in een huiselijke sfeer en er doen maximaal 6 dames mee.

De cursus is als volgt opgebouwd:

  • Individueel intakegesprek (op afspraak)
  • Groepsbijeenkomst 1: Uitleg en tips over gezonde voeding, voedingsstoffen, eetmomenten en op maat gemaakt voedingsadvies
  • Groepsbijeenkomst 2: Uitleg en tips over de overgang, klachten, risico’s en specifieke voedings- en leefstijladviezen
  • Groepsbijeenkomst 3: Workshop over etiketten lezen en gezond boodschappen doen
  • Groepsbijeenkomst 4: Hoe blijf je gemotiveerd en hoe ga je om met verleidingen en moeilijke momenten
  • Groepsbijeenkomst 5: Uitleg en tips over beweging, slaap, stress en ontspanning

Wanneer:
September – november 2021: 
Donderdagavond: 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 4 november en 18 november van 20.00 – 21.30 uur

Bij voldoende belangstelling kan er een tweede groep worden gestart. Het is ook mogelijk om de cursus te volgen met een zelf samengestelde groep, bijvoorbeeld een groepje vriendinnen. Dit is mogelijk bij minimaal 3 dames en de cursus kan dan in overleg gepland worden.


Waar
:
Praktijk MagniVita (Abraham Kuyperhof 6, Drunen)


Investering (incl. BTW)
:
€ 295,- (mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door je aanvullende verzekering)


Meer informatie
:
Mail naar info@magnivita.nl of bel naar 06 – 30569453. Je kunt ook eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me inplannen, zodat je me eerst kunt ontmoeten en vragen kunt stellen.

Wat vorige deelneemsters ervan vonden:

  • “Ik kende Maartje al langer. Toen ik via een flyer zag dat je ook door voeding wat kan doen aan overgangsklachten en zij daarvoor een cursus gaf heb ik een ‘kenningsmakingsgesprek’ hierover gehad. Daarna de knoop doorgehakt en samen met 3 andere dames de cursus ‘grip op de overgang’ gaan volgen. Dit heeft mij veel gebracht. Het gaat er vooral om dat je je bewust wordt wat je eet (en snoept) en wat dat doet voor lijf en leden. En dat leer je van Maartje op een positieve manier, ook als het een keertje wat minder gaat met je voeding. Dus mocht je twijfelen, gewoon doen!”
  • “Bij MagniVita heb ik net dat steuntje in de rug gevonden om nog beter op mijn voedingspatroon te kunnen letten. De cursus ‘Grip op de Overgang’ heeft mij echt geholpen. Regelmatig kijk ik even terug in de cursusmap of maak ik de recepten klaar die Maartje gedeeld heeft met de cursisten.”
  • “Gezellige en verhelderende cursus”
  • “Fijne cursus, interessante onderwerpen en prima groepsgrootte”

Wil jij net als de vorige deelneemsters ook meer grip krijgen op de overgang? Fitter worden, afrekenen met vage overgangsklachten en ook nog wat overtollige kilo’s verliezen? Schrijf je dan hier in en doe gezellig  mee: