CURSUS 'GRIP OP DE OVERGANG'

 

Erger jij je aan die extra kilo’s op je buik waar je maar niet vanaf komt? Heb je al vanalles geprobeerd om af te vallen, maar lukt het maar niet? Je bent niet de enige! In deze groepscursus help ik je graag. Ik leer je hoe je met de juiste voeding en leefstijl gewicht kunt verliezen, maar ook vervelende overgangsklachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten, slecht slapen en stemmingswisselingen, flink kunt verminderen.

De cursus is bewust kleinschalig, er doen maximaal 4 tot 6 dames mee. Alle belangrijke zaken die in deze levensfase een rol spelen, zoals voeding, eetgedrag, beweging, nachtrust, stress en ontspanning, komen aan bod. De cursus vindt plaats in huiselijke sfeer en gezelligheid is absoluut belangrijk.

De cursus bestaat uit een individueel intakegesprek en een individueel voedingsconsult waarin je een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies ontvangt. Je kunt hier al direct mee aan de slag gaan, zodat je al meteen gewicht gaat verliezen. Daarnaast zijn er 4 groepsbijeenkomsten van ongeveer 1,5 à 2 uur. Hierin staat elke keer een ander onderwerp centraal om grip te krijgen op de overgang en beter in je vel te komen.

De cursus is als volgt opgebouwd:

  • Twee individuele consulten: één intakegesprek en één voedingsconsult waarin je op maat gemaakte voedingsadvies uitgebreid wordt toegelicht (op afspraak)
  • Groepsbijeenkomst 1: Uitleg en tips over de overgang, klachten, risico’s en specifieke voedings- en leefstijladviezen
  • Groepsbijeenkomst 2: Workshop over etiketten lezen en gezond boodschappen doen
  • Groepsbijeenkomst 3: Hoe blijf je gemotiveerd en hoe ga je om met verleidingen en moeilijke momenten
  • Groepsbijeenkomst 4: Uitleg en tips over beweging, slaap, stress en ontspanning

Wanneer:
Er is in 2024 nog geen nieuwe startdatum gepland.
Het is op dit moment alleen mogelijk om met een zelf samengestelde groep deze cursus te plannen. Bijvoorbeeld met vriendinnen of collega’s. De cursus wordt dan in overleg gepland. Dit is mogelijk bij minimaal 3 dames.


Waar
:
Praktijk MagniVita (Abraham Kuyperhof 6, Drunen)


Investering (incl. BTW)
:
€ 299,- (mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door je aanvullende verzekering)

 

Wat vorige deelneemsters ervan vonden:

  • “Ik kende Maartje al langer. Toen ik via een flyer zag dat je ook door voeding wat kan doen aan overgangsklachten en zij daarvoor een cursus gaf heb ik een ‘kenningsmakingsgesprek’ hierover gehad. Daarna de knoop doorgehakt en samen met 3 andere dames de cursus ‘grip op de overgang’ gaan volgen. Dit heeft mij veel gebracht. Het gaat er vooral om dat je je bewust wordt wat je eet (en snoept) en wat dat doet voor lijf en leden. En dat leer je van Maartje op een positieve manier, ook als het een keertje wat minder gaat met je voeding. Dus mocht je twijfelen, gewoon doen!”
  • “Bij MagniVita heb ik net dat steuntje in de rug gevonden om nog beter op mijn voedingspatroon te kunnen letten. De cursus ‘Grip op de Overgang’ heeft mij echt geholpen. Regelmatig kijk ik even terug in de cursusmap of maak ik de recepten klaar die Maartje gedeeld heeft met de cursisten.”
  • “Gezellige en verhelderende cursus”
  • “Fijne cursus, interessante onderwerpen en prima groepsgrootte”

Wil jij net als de vorige deelneemsters ook meer grip krijgen op de overgang? Fitter worden, afrekenen met vage overgangsklachten en ook nog wat overtollige kilo’s verliezen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend meer informatie aan en geef je op.