Wie is MagniVita?

Het lijkt zo gemakkelijk. Een beetje op je voeding letten en verder gezond leven. Maar als geen ander weet ik hoe je in de hectiek van alledag kiest voor gemak, snelheid en vooral: gezelligheid. Je hebt niet altijd zin om te koken. Er valt altijd wel wat te vieren. Of te troosten. En waarom niet met wat lekkers?

A way of life

Met MagniVita wil ik jou laten zien dat gezonder leven ‘a way of life’ kan worden. Een leefstijl waar jij een gewoonte van kan maken. Jouw winst? Je leeft gezonder, je ziet er beter uit en je voelt je beter. En dat straal je uit.

Wie is de drijvende kracht achter MagniVita?

Dat ben ik, Maartje Kamps. Getrouwd en moeder van een zoon en een dochter in de puberleeftijd. Bekend met ‘snel even wat op tafel zetten’ of je kind eigenlijk te veel verwennen met lekkers. Toen ik ontdekte hoeveel vitaler ik me voelde door op mijn voeding te letten, ben ik er meer over gaan leren. Sterker nog, ik ben een studie tot gewichtsconsulent gaan volgen. Er ging een wereld voor me open. Die kennis deel ik graag met jou als jij ook graag gezond eten als nieuwe leefstijl zou willen, maar daar ondersteuning bij kunt gebruiken.

Wat doet MagniVita voor jou? 

Jou helpen je leefstijl te verbeteren. Je neemt afscheid van crash-diëten met jojo-effect, maar gaat voor de lange termijn oplossing. Je stofwisseling verbetert, je voelt je energieker en bent weerbaarder tegen ziektes. Je maakt van gezonder eten een gewoonte! Dat kost even tijd. Maar daar helpt MagniVita je graag bij. Online, of gewoon in de praktijk. Wat voor jou werkt. En het goede nieuws? Bij jouw nieuwe leefstijl past echt af en toe een heerlijk diner of lekker gebakje.

Tot gauw!

Lieve groet,

Maartje Kamps
Gediplomeerd gewichtsconsulent
Aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

 

 

 

 

 

 

Vraag direct een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek aan

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453