WIE IS MAGNIVITA?

"Eat good, feel good"

Vind jij het ook zo lastig om gezond te eten? Je weet echt wel hoe het moet, maar in de hectiek van alledag is het zó verleidelijk om te kiezen voor gemak, snelheid en gezelligheid. Je hebt niet altijd zin of tijd om te koken, je bent moe, er valt altijd wel wat te vieren, of misschien te troosten. En de kinderen lusten ook lang niet alles, wat het nóg ingewikkelder maakt. En met al die snelle, lekkere verleidingen om je heen wordt het er niet gemakkelijker op.

Ik snap je.
Als moeder van twee pubers ben ik ook bekend met 'even snel wat op tafel zetten', geen zin in 'gedoe' en geneigd te kiezen voor 'snel en simpel'. Zeker omdat ik absoluut geen keukenprinses ben. Toen ik echter ontdekte hoeveel beter en fitter ik me voelde door beter op mijn voeding te gaan letten, ben ik er meer over gaan leren. Sterker nog, ik ben een opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen, gevolgd door een opleiding tot vitaalcoach. Ik heb zelf mogen ervaren wat goede voeding met mijn lichaam doet. Ondanks mijn leeftijd blijf ik op gewicht, slaap ik goed, voel ik me fit en is mijn migraine flink verminderd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de juiste voeding bijdraagt aan een gezond lichaam, een gezond gewicht, een goede hormoonbalans, meer energie en minder gezondheidsklachten. En dat gun ik jou ook!

Maartje Kamps

Leefstijl

Waar 'een beetje op je voeding letten' als twintiger nog prima werkte om af te vallen, is dit na je veertigste echter lang niet meer zo vanzelfsprekend. Om vrouwen boven de veertig goed te kunnen helpen ben ik me gaan specialiseren in vrouwen in de overgang. Je huidige gewicht is immers niet alleen tot stand gekomen door je voedingspatroon, maar ook door je hormonen, mindset, stress, ontspanning, beweging en je nachtrust. Een dieet zal je dus nooit een blijvend gezond gewicht opleveren, want hierbij kijk je alleen naar wát je eet (en nog meer naar wat je niét mag eten...). Als vitaalcoach weet ik hoe je alle belangrijke factoren in balans kunt brengen, waardoor je hormonen ook in balans komen. En dit hoeft niet ingewikkeld, duur of tijdrovend te zijn, soms zit het in kleine aanpassingen. Het is mijn missie om vrouwen op een simpele en praktische manier te laten ervaren wat een gezonde leefstijl en goede hormoonbalans met je lichaam doet. Je zult merken dat je grip krijgt op je eetgedrag, je stofwisseling verbetert, je gewicht gaat verliezen, je steeds fitter wordt en bovendien afrekent met vage gezondheids- en overgangsklachten. Daarnaast verbeter je je immuunsysteem en word je weerbaarder tegen ziektes. En dat is toch eigenlijk wat we allemaal willen: gezond oud worden.

Hartelijke groet,

Maartje Kamps
Gewichtsconsulent, beweegconsulent en leefstijlcoach
Aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Ben je nieuwsgierig geworden of ik iets voor jou kan betekenen? Plan hier dan direct je GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in:

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453