GRATIS VOOR JOU!

 'Zicht op je gewicht' sessie

  • Heb je alle diëten al geprobeerd, maar kom je daarna toch weer aan?
  • Weet je niet meer wat je moet doen om af te vallen?
  • Wil je nu een keer blijvend van je kilo’s af?

Dan is deze gratis inzichtsessie ter waarde van € 60,- echt iets voor jou. Via een online sessie van 30 minuten denk ik met je mee. En ik geef jou ook een paar tips waarmee je direct aan de slag kunt. Neem hier contact met me op, en we plannen direct een afspraak.

E-book

Grip op de overgang

Zie jij je gewicht en tailleomvang steeds toenemen? Voel je je niet fit en zit je niet lekker in je vel? Leg je er niet bij neer, het hoeft niet zo te zijn. Zelfs in de overgang is het mogelijk om gewicht te verliezen en overgangsklachten fors te verminderen. In mijn nieuwe e-book leg ik je graag uit hoe je in 7 stappen grip kunt krijgen op de overgang. Vraag mijn gratis e-book hier aan.

Blogs

Wil je inspiratie en tips om gezonder te leven? Neem dan eens een kijkje bij mijn blog-artikelen.

Wil jij een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek? Boek het hier direct in

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453