GRATIS VOOR JOU!

Gratis Inloopuur

Normaal gesproken is er elke vrijdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur een gratis en vrijblijvend inloopuur waarbij je zonder afspraak bij me binnen mag lopen. Je kunt dan vrijblijvend kennismaken met mij, je mag een gratis lichaamsanalyse laten doen en je mag me alles vragen over mijn begeleiding, mijn werkwijze, eventuele vergoedingen, mijn cursussen of andere vragen aan me stellen over voeding, gewicht of afvallen. Vanwege de corona-maatregelen is er voorlopig geen inloopuur. Maar natuurlijk kun je wél geheel gratis en vrijblijvend met me kennismaken en me alles vragen wat je wilt.  Dit kan bij mij in de praktijk (alleen op afspraak), of telefonisch of online. Plan gerust hier een gratis en vrijblijvende afspraak met me via deze knop:

Gratis receptenboekje

Wil je gratis tips over gezondheid, voeding, afvallen en vitaliteit? En wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten van MagniVita, zoals workshops, lezingen en ladies nights?

Schrijf je dan hier in voor mijn maandelijkse Lifestyle Tips. Uiteraard kun je je hier altijd weer voor uitschrijven. Als dank voor je inschrijving ontvang je een leuk e-book met recepten van lekkere en verantwoorde lekkernijen.

E-book recepten

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453