Gratis voor jou!

Gratis Inloopuur

Normaalgesproken is er elke vrijdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur een gratis en vrijblijvend inloopuur waarbij je zonder afspraak bij me binnen mag lopen. Je kunt dan vrijblijvend kennismaken met mij, je mag een gratis lichaamsanalyse laten doen en je mag me alles vragen over mijn begeleiding, mijn werkwijze, eventuele vergoedingen, mijn cursussen of andere vragen aan me stellen over voeding, gewicht of afvallen. Helaas gaat dat nu vanwege de corona-maatregelen niet. Maar wil je met me kennismaken, plan gerust een (telefonisch of online) kennismakingsgesprek met me in via deze knop:

Gratis receptenboekje

Wil je gratis tips over gezondheid, voeding, afvallen en vitaliteit? En wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten van MagniVita, zoals workshops, lezingen en ladies nights?

Schrijf je dan hier in voor mijn maandelijkse Lifestyle Tips. Uiteraard kun je je hier altijd weer voor uitschrijven. Als dank voor je inschrijving ontvang je een leuk e-book met recepten van lekkere en verantwoorde lekkernijen.

Is je BMI te hoog en wil je graag een gezond gewicht? Plan nu een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453