ZICHT OP JE GEWICHT SESSIE

Herken jij dit?

  • Je gewicht wordt steeds wat hoger, en het lukt je niet meer om af te vallen
  • Je kleding zit steeds wat krapper en je baalt ervan
  • Je hebt alle diëten geprobeerd en bent er helemaal klaar mee
  • Je hebt last van vage (overgangs)klachten en kwaaltjes
  • Je begint je zorgen te maken over je gezondheid in de toekomst

Dan is deze sessie echt iets voor jou, en helemaal GRATIS!

In 30 minuten tijd geef ik je een paar tips waarmee je direct aan de slag kunt om je voedingspatroon te verbeteren. Er zullen kwartjes vallen en je begint te snappen waarom afvallen niet lukt. Deze sessie (t.w.v. € 60,-) is een hele waardevolle en laagdrempelige eerste stap om direct met je voeding aan de slag te gaan en je gezondheid te verbeteren.

Maartje Kamps

Het verliezen van slechts een paar kilo gewicht levert je al gezondheidsvoordeel op: je immuunsysteem verbetert en de kans op diabetes en hart- en vaatziekten wordt kleiner. En dat gun ik jou zo! Wat heb je te verliezen, behalve je kilo’s? Vraag snel deze gratis sessie aan en start met het verbeteren van je gezondheid.

Wat kun je verwachten?

Na je aanmelding krijg je van mij een mail met een bevestiging. We plannen samen een geschikt moment van 30 minuten voor de gratis sessie. Je ontvangt van mij ook een vragenlijst, zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek en een beeld heb van jouw situatie. De sessie duurt ongeveer 30 minuten en kan zowel online (via videobellen) als in mijn praktijk. Tijdens de sessie ontvang je direct een paar tips van mij waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan om gewicht te gaan verliezen en je gezondheid te verbeteren.

Neem hier contact met me op voor het plannen van je gratis sessie: