COACHINGSTRAJECT

Misschien herken je dit:

Je probeert echt wel gezond te eten, maar toch komen er ongemerkt steeds een paar kilootjes bij. Je ziet je taille verdwijnen en je buikvet groeien. Je baalt als je in de spiegel kijkt en je voelt je niet meer op je gemak in die leuke jurk of strakke broek. Je gaat steeds minder eten en voelt je enorm schuldig als je een keer wat lekkers hebt gehad. Eigenlijk ben je in je hoofd continu bezig met eten: wat mag wel en wat mag niet... Maar hoe weinig je ook eet, je wordt er alleen maar hongerig en chagrijnig van. Je gewicht gaat er niet van omlaag. Bovendien voel je je constant moe en krijg je steeds meer last van vage klachten en kwaaltjes. Stiekem maak je je best wat zorgen over je lichaam in de toekomst. Wat nu als de pijn in je knieën nog erger wordt, als je diabetes krijgt of een beroerte? Hoe zal dat je leven beperken? Je hebt nog zoveel plannen en wil zo graag gezond oud worden...

Met mijn coachingstraject begeleid ik jou stap voor stap naar een gezond gewicht en een gezonde toekomst. Zelfs een gewichtsverlies van 5% verbetert je immuunsysteem al en verkleint de kans op gezondheidsproblemen. Dit is vaak maar een paar kilo. En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, soms zit het al in een paar simpele aanpassingen. Alleen, je moet het wel effe weten... En daarvoor heb je mij!

Want hoe zou het zijn als je:

 • Nooit meer op dieet hoeft en geen honger meer hoeft te lijden
 • Zonder schuldgevoel kunt genieten van lekker eten
 • Je geen zorgen meer maakt over je gezondheid in de toekomst
 • Je zelfverzekerd voelt en weer blij wordt als je in de spiegel kijkt
 • Veel meer energie krijgt
 • Geen vage klachten en kwaaltjes meer hebt
Werkboek Ik mag alles eten

You don't have to eat less, you just have to eat right

Dit levert het je op:

 • Je bereikt een blijvend gezond gewicht
 • Je voelt je goed en zelfverzekerd en durft weer leuke kleding te dragen
 • Je bent fit en hebt veel meer energie
 • Je hoeft nóóit meer op dieet en kunt genieten van lekker eten zonder schuldgevoel
 • Je hebt nauwelijks tot geen last meer van (overgangs)klachten en kwaaltjes
 • Je maakt je geen zorgen meer over je gezondheid en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Hoe werkt het?

Tijdens dit coachingstraject begeleid ik je intensief naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Stap voor stap help ik je met het verbeteren van je leefstijl, op een manier die helemaal bij jou past en die je ook goed vol kunt houden. Afhankelijk van jouw situatie en einddoel kijken we samen hoe we het traject gaan invullen. Begeleiding kan zowel in mijn praktijk als volledig online, wat jij prettig vindt. Het is ook mogelijk om een traject met iemand samen te doen, bijvoorbeeld met je partner, zus of goede vriendin.

Een begeleidingstraject ziet er als volgt uit:

 • Intakegesprek (60-90 minuten):
  Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en doelen en wil ik zoveel mogelijk informatie verzamelen om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke situatie en voedingspatroon. Tevens doe ik een uitgebreide lichaamsanalyse, waarbij ik je lengte, gewicht, BMI, middelomtrek, vet- en spierpercentage meet. Ik zal je ook vragen om de komende dagen een voedingsdagboek bij te houden, waarin je alles noteert wat je eet en drinkt. Deze gegevens gebruik ik als basis voor een uitgebreide voedingsanalyse, geheel op maat gemaakt voor jou.
 • Adviesgesprek (60 minuten):
  Tijdens het adviesgesprek krijg je een persoonlijk voedings- en leefstijladvies. Ik geef je inzicht in mogelijke knelpunten en tekorten in je voeding. Uiteraard leg ik je ook uit hoe je dit kunt oplossen en wat en hoeveel je het beste kunt eten. Je krijgt een basismenu geheel afgestemd op jouw situatie met voldoende variatiemogelijkheden. Ook krijg je een weekmenu met lekkere recepten mee.
 • 4 of 8 vervolgconsulten (30 minuten):
  Tijdens elk vervolgconsult bespreken we de voortgang en kijken we samen of er knelpunten zijn en of er aanpassingen in het advies nodig zijn. Indien gewenst mag je op de weegschaal gaan staan. Ik meet dan je gewicht, BMI, middelomtrek en vet- en spierpercentage. Dit geeft inzicht in het resultaat van het begeleidingstraject. Het is ook mogelijk om het gehele traject online te doen. We maken dan gebruik van e-mail en videobellen. Voorwaarde is dan wel dat je een goede weegschaal hebt.

Prijzen: 

 • 8 vervolgconsulten: € 310,-
 • 4 vervolgconsulten: € 220,- 
 • met zijn tweeën: € 260,- per persoon (8 vervolgconsulten) of € 170,- per persoon (4 vervolgconsulten)
 • Online 3 maanden: € 275,-

Als je aanvullend verzekerd bent, is het goed mogelijk dat dit geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Kijk hier of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Meer informatie of starten?
Maak hier dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kun je kijken of er een klik met mij is, en leg ik je alles duidelijk uit. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en kan zowel in mijn praktijk als online.