EEN-OP-EEN COACHING (OOK ONLINE)

 

Tijdens deze één-op-één coaching begeleid ik je intensief naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Dat kan zowel in de praktijk, als volledig online, en altijd op zo’n manier dat het helemaal past bij je leven, rekening houdend met je werkritme en privé-situatie. Zo kun je het de rest van je leven volhouden, met een blijvend gezond gewicht als gevolg.

Een begeleidingstraject ziet er als volgt uit:

 • Kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend, 15 minuten):
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of we inderdaad iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik zal je tijdens dit gesprek ook wat vragen over je gezondheid stellen, want bij twijfel hierover zal ik je eerst naar je huisarts moeten doorverwijzen. Daarnaast geef ik je informatie over de regels in de praktijk, tarieven en mogelijke vergoedingen, en vertel ik je wat mijn werkwijze is en hoe een begeleidingstraject verloopt.
 • Intakegesprek (60-90 minuten):
  Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en doelen en wil ik zoveel mogelijk informatie verzamelen om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke situatie en voedingspatroon. Tevens worden er diverse lichaamsmetingen gedaan, waaronder lengte, gewicht, BMI, middelomtrek, vet- en spierpercentage. Ik zal je ook vragen om de komende dagen een voedingsdagboek bij te houden, waarin je alles noteert wat je eet en drinkt. Met deze gegevens kan ik een uitgebreide voedingsanalyse doen.
 • Adviesgesprek (60 minuten):
  Tijdens het adviesgesprek krijg je een persoonlijk voedings- en beweegadvies gericht op de informatie uit het intakegesprek en de analyse van het voedingsdagboek.
 • 4 of 8 vervolgconsulten (30 minuten):
  Tijdens elk vervolgconsult bespreken we de voortgang en kijken we samen of er knelpunten zijn en of er aanpassingen in het advies nodig zijn. Daarnaast is er elke keer een weegmoment waarbij gewicht, BMI, middelomtrek en vet- en spierpercentage worden gemeten. Dit geeft inzicht in het resultaat van het begeleidingstraject. Het is ook mogelijk om het gehele traject online te doen. We maken dan gebruik van e-mail en videobellen. Voorwaarde is wel dat je een goede weegschaal hebt.