LEEFSTIJLTRAJECT 'IK MAG ALLES ETEN'

Misschien herken je dit:

Je probeert echt wel gezond te eten, maar toch komen er ongemerkt steeds een paar kilootjes bij. Je ziet je taille verdwijnen en je buikvet groeien. Je baalt als je in de spiegel kijkt en je voelt je niet meer op je gemak in die leuke jurk of strakke broek. Je gaat steeds minder eten en voelt je enorm schuldig als je een keer wat lekkers hebt gehad. Eigenlijk ben je in je hoofd continu bezig met eten: wat mag wel en wat mag niet... Maar hoe weinig je ook eet, je wordt er alleen maar hongerig en chagrijnig van. Je gewicht gaat er niet van omlaag. Bovendien voel je je constant moe en krijg je steeds meer last van vage klachten en kwaaltjes. Stiekem maak je je best wat zorgen over je lichaam in de toekomst. Wat nu als de pijn in je knieën nog erger wordt, als je diabetes krijgt of een beroerte? Hoe zal dat je leven beperken? Je hebt nog zoveel plannen en wil zo graag gezond oud worden...

Met mijn 6-maands 'Ik mag alles eten' leefstijltraject begeleid ik jou stap voor stap naar een gezond gewicht en een gezonde toekomst. Zelfs een gewichtsverlies van 5% verbetert je immuunsysteem al en verkleint de kans op gezondheidsproblemen. Dit is vaak maar een paar kilo. En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, soms zit het al in een paar simpele aanpassingen. Alleen, je moet het wel effe weten... En daarvoor heb je mij!

Want hoe zou het zijn als je:

 • Nooit meer op dieet hoeft en geen honger meer hoeft te lijden
 • Zonder schuldgevoel kunt genieten van lekker eten
 • Je geen zorgen meer maakt over je gezondheid in de toekomst
 • Je zelfverzekerd voelt en weer blij wordt als je in de spiegel kijkt
 • Veel meer energie krijgt
 • Geen vage klachten en kwaaltjes meer hebt
Werkboek Ik mag alles eten

You don't have to eat less, you just have to eat right

Dit levert het je op:

 • Je bereikt een blijvend gezond gewicht
 • Je voelt je goed en zelfverzekerd en durft weer leuke kleding te dragen
 • Je bent fit en hebt veel meer energie
 • Je hoeft nóóit meer op dieet en kunt genieten van lekker eten zonder schuldgevoel
 • Je hebt nauwelijks tot geen last meer van (overgangs)klachten en kwaaltjes
 • Je maakt je geen zorgen meer over je gezondheid en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Hoe werkt het?

Tijdens dit 6-maands leefstijltraject begeleid ik jou intensief naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Stap voor stap help ik je met het verbeteren van je leefstijl, op een manier die helemaal bij jou past en die je ook goed vol kunt houden. Afhankelijk van jouw situatie en einddoel kijken we samen hoe we het traject gaan invullen. Begeleiding kan zowel in mijn praktijk als volledig online, wat jij prettig vindt.

Een begeleidingstraject ziet er als volgt uit:

 • Maand 1:
  Tijdens de eerste maand starten we met een intakegesprek waarin we je wensen en doelen uitgebreid bespreken. Ook wil ik zoveel mogelijk inzicht krijgen in je huidige leefstijl zodat ik je zo goed mogelijk kan begeleiden naar het allerbeste resultaat. Ook plannen we in de eerste maand een adviesgesprek waarin ik je een heel uitgebreid, persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies geef waarmee je alle handvatten krijgt om je voedingspatroon in balans te brengen.
 • Maand 2 t/m 6:
  Elke maand plannen we twee coachingsgesprekken waarin we kijken hoe het gaat met het voedingsadvies en of er eventueel iets moet worden bijgesteld voor een beter resultaat. Ook gaan we aan de slag met het verbeteren van je eetgedrag. Je kunt immers wel weten wat en hoeveel je moet eten, maar dat is vaak niet voldoende. Daarom kijken we naar alles wat invloed heeft op je eetgedrag. Denk hierbij aan je gewoontes, valkuilen, gedachten over eten, opgelegde eetregels, verleidingen, honger en verzadiging, emotie-eten en snoep- en snaaigedrag. Je krijgt gaandeweg het traject steeds meer inzicht in je eetgedrag en leert stapje voor stapje betere keuzes te maken. Hierdoor komen de verloren kilo's niet meer terug en kom je steeds beter in je vel te zitten.

Investering:
Maand 1:                € 150,-
Maand 2 t/m 6:     €  79,- per maand

Betaling is mogelijk per maand. Bij betaling in één keer ontvang je een korting van € 25,-.

Als je aanvullend verzekerd bent, is het goed mogelijk dat je zorgverzekering een deel vergoedt. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Kijk hier of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Meer informatie of starten?
Maak hier dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kun je kijken of er een klik met mij is, en leg ik je alles duidelijk uit. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is zowel in mijn praktijk als online mogelijk.