MIJN HULP VOOR EEN GEZOND GEWICHT

Een gezond gewicht met vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en vitaalcoach kan ik je helpen met het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging is er een grote kans dat je begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit je aanvullende verzekering. Dit heeft geen gevolgen voor je eigen risico.

Een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2024 vind je hier.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Een gezond gewicht zonder dieet

Mijn begeleiding is gericht op een goede hormoonbalans en een duurzaam resultaat. Je leert hoe je je voedingspatroon in balans kunt brengen zodat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt, je stofwisseling verbetert en je hormonen weer in balans komen. Hierdoor voel je je fitter, wordt afvallen weer mogelijk en verminderen allerlei vervelende (overgangs)klachten.

Daarnaast maak ik je bewust van de redenen waarom je eigenlijk eet, je valkuilen, gewoontes en beperkende overtuigingen. Je leert dat eten niet nodig is als beloning, troost, compensatie of om emoties te dempen. Hierdoor krijg je grip op je eetgedrag  en ga je steeds betere keuzes maken. Met als resultaat een blijvend gezond gewicht en een gezonde en ontspannen relatie met eten.

Voordelen van mijn werkwijze:

  • alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt
  • je mag echt álles eten
  • al je huisgenoten kunnen mee-eten
  • je stofwisseling verbetert waardoor afvallen weer mogelijk wordt
  • diverse (overgangs)klachten en kwaaltjes verminderen of verdwijnen
  • je slaapt beter en voelt je veel fitter
  • je krijgt inzicht in de redenen waarom je eet
  • je kunt beter omgaan met verleidingen, snoep- en snaaibuien en emotie-eten
  • je bent niet meer continu met eten bezig, maar ervaart rust in je hoofd

MIJN BEGELEIDING

Femme Vitaal leefstijltraject (6 maanden)

Speciaal voor dames die fitter en slanker door de overgang willen en willen weten hoe ze met behulp van voeding en leefstijl overgangsklachten fors kunnen verminderen, is er mijn Femme Vitaal leefstijltraject.

Tijdens dit traject begeleid ik je intensief om op een prettige manier door de overgang te gaan. Je krijgt grip op je eetgedrag, leert hoe je om kunt gaan met verleidingen en emotie-eten en rekent af met snoep- en snaaibuien. Het resultaat is een blijvend gezond gewicht, een fit lichaam, minder of geen vage (overgangs)klachten én een ontspannen relatie met eten.

Begeleiding kan zowel in mijn praktijk, als online plaatsvinden.

Eenmalig op maat gemaakt voedingsadvies

Met dit eenmalige en zeer uitgebreide voedingsadvies krijg je heel veel handvatten om je voedingspatroon in balans te brengen. Je leert welke voeding en hoeveel voeding bij je past, hoe je je voeding over de dag kunt verdelen, je eetmomenten kunt inrichten en hoe je tekorten kunt voorkomen. Hierdoor verbeteren je stofwisseling en hormoonbalans, waardoor afvallen weer mogelijk wordt en vervelende (overgangs)klachten verminderen.

In één uitgebreid consult leg ik je alles duidelijk uit, waarna je hier zelfstandig mee aan de slag gaat.

Het is mogelijk om het hierna alsnog uit te breiden met het (Verkort) Femme Vitaal leefstijltraject.

Verkort Femme Vitaal leefstijltraject (3 maanden)

Voor dames die geen behoefte hebben aan een uitgebreide begeleiding, maar een éénmalig voedingsadvies te beperkt vinden, is er dit Verkort Femme Vitaal leefstijltraject. Je krijgt alle handvatten om je voedingspatroon te verbeteren zodat afvallen weer mogelijk wordt en vervelende (overgangs)klachten verminderen, maar we gaan wat minder diep in op eetgedrag.

Online cursus ‘In de ban van suiker’

Wil jij alles weten over suikers, volg dan deze online cursus. Je leert álles over suiker en tips hoe je met suiker kunt minderen. Als bonus ontvang je bovendien een paar heerlijke recepten zonder toegevoegde suikers. De cursus is geheel zelfstandig en in je eigen tempo te volgen. Je kunt starten wanneer je wilt en je ontvangt de cursus in je mailbox.

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453