MIJN HULP VOOR EEN GEZOND GEWICHT

Een gezond gewicht met vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en leefstijlcoach kan ik je helpen met het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging is er een grote kans dat je begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit je aanvullende verzekering. Dit heeft geen gevolgen voor je eigen risico.

Een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2019 vind je hier.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Werkboek Ik mag alles eten

Een gezond gewicht zonder dieet

In mijn praktijk werk ik met de 'ik mag alles eten' methode van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Met deze methode kun je afvallen zónder honger en zónder dieet. Het uitgangspunt van deze methode is dat je alles mag eten, maar dat je leert om bewuste keuzes te maken. De nadruk van de begeleiding ligt op coaching, waarbij we stapje voor stapje je leefstijl gaan verbeteren. En dat op een manier die helemaal bij jou past. Hierdoor kun je het gemakkelijk volhouden en val je stapje voor stapje af. Als je kiest voor een lang begeleidingstraject van 8 vervolgconsulten (individueel, duo of online) maken we gebruik van een mooi werkboek. Dit is inbegrepen bij het begeleidingstraject. Met dit werkboek gaan we samen aan de slag om je voedingspatroon gezonder te maken en de juiste keuzes te leren maken. Met een blijvend gezond gewicht als resultaat!

 

Mijn hulp voor een gezond gewicht

 

Eén-op-één Coaching

Je wordt intensief begeleid om je doel je behalen. Na een kennismakings- en intakegesprek volgt een voedingsanalyse met een uitgebreid voedings- en leefstijladvies. Je kunt kiezen tussen 4 of 8 vervolgconsulten waarin de voortgang van het afvallen wordt bijgehouden. Tijdens deze consulten krijg je genoeg handvatten aangereikt om gewicht te verliezen en een gezonde leefstijl vol te houden. Het is ook mogelijk om het traject online te doen.

Duo Coaching

Deze training volg je samen met je partner, zus, vriendin of iemand anders naar keuze. Het programma is hetzelfde opgebouwd als de één-op-één begeleiding met 4 of 8 vervolgconsulten, maar het voordeel is dat jullie elkaar kunnen motiveren, waardoor het afvallen gemakkelijker wordt. Succes gegarandeerd!

Eenmalig voedingsadvies (online)

Wil je inzicht in je voedingspatroon en dit verbeteren? Met dit eenmalige en zeer uitgebreide voedingsadvies krijg jij inzicht in je voeding, mogelijke knelpunten en eventuele tekorten in voedingsstoffen. Je wordt bewust van je eetgedrag, leert welke voeding en hoeveel voeding bij je past en hoe je dit over de dag kunt verdelen. Een perfecte basis voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht!

Cursus ‘Grip op de overgang’

Tijdens deze groepscursus komen alle belangrijke zaken die in deze levensfase een rol spelen aan bod, zoals voeding, eetgedrag, beweging, nachtrust, stress en ontspanning. Je krijgt voedings- en leefstijltips om grip te krijgen op je gewicht en vervelende klachten te verminderen. De groep bestaat uit maximaal 6 dames. De cursus heeft een individueel intakegesprek en 5 groepsbijeenkomsten.

Cursus ‘AquaFit’

Wil je gewicht verliezen en/of aan je conditie werken? Dan is deze 10-weken cursus echt iets voor jou. De cursus bestaat uit 10 gevarieerde groepslessen ‘bewegen in het water’ bij Zweminstituut Drunen en daarnaast 4 individuele voedingsconsulten in de praktijk. Met een persoonlijk en op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies én een wekelijkse les in het zwembad is succes gegarandeerd.

Workshop ‘Gezonde lunch’

“Een snufje kennis, een beetje actie en een boel gezelligheid” omschrijft deze cursus het beste. Hou je van gezelligheid, van lekkere gerechten proeven en wil je wat meer weten over voeding en in het bijzonder over het samenstellen van een gezonde lunch? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Tarieven

 

PakketPrijs 2020 (incl. BTW)
Kennismakingsgesprek (15 minuten)Gratis
Pakket 'Basis Individueel Lang':
- Intakegesprek
- Adviesgesprek
- 8 Vervolgconsulten
- werkboek 'Ik mag alles eten'
€ 310,-
Pakket 'Basis Individueel Kort'
- Intakegesprek
- Adviesgesprek
- 4 Vervolgconsulten
€ 220,-
Pakket 'Online Individueel':
- Intakegesprek
- Adviesgesprek
- Online begeleiding (3 maanden)
- werkboek 'Ik mag alles eten'
€ 275,-
Pakket 'Basis Duo Lang':
- Intakegesprek
- Adviesgesprek
- 8 Vervolgconsulten
- 2 werkboeken 'Ik mag alles eten'
€ 260,- per persoon
Pakket 'Basis Duo Kort':
- Intakegesprek
- Adviesgesprek
- 4 Vervolgconsulten
€ 170,- per persoon
Cursus 'Grip op de overgang'€ 275,-
Cursus 'AquaFit' (incl. zwemlessen)€ 195,-
Eénmalige voedingsanalyse en -advies (online)€ 95,-

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453