MIJN HULP VOOR EEN GEZOND GEWICHT

Een gezond gewicht met vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en vitaalcoach kan ik je helpen met het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging is er een grote kans dat je begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit je aanvullende verzekering. Dit heeft geen gevolgen voor je eigen risico.

Een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2023 vind je hier.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Werkboek Ik mag alles eten

Een gezond gewicht zonder dieet

In mijn praktijk werk ik met de 'ik mag alles eten' methode van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Met deze methode ga je afvallen zónder honger en zónder dieet. Het uitgangspunt van deze methode is dat je alles mag eten, maar dat je leert om bewuste keuzes te maken zonder jezelf tekort te doen. De nadruk van de begeleiding ligt op coaching, waarbij we stapje voor stapje je leefstijl gaan verbeteren op een manier die bij je past. Je krijgt inzicht in je voedingspatroon en hoe je dat kunt verbeteren. Maar ook in de redenen waarom je eet, je valkuilen, gewoontes en beperkende overtuigingen. Je leert dat eten niet nodig is als beloning, troost of om emoties te dempen. Hierdoor wordt je steeds bewuster van je gedrag en ga je steeds betere keuzes maken. Met als resultaat een blijvend gezond gewicht en een gezonde relatie met eten. Tijdens het begeleidingstraject maken we gebruik van een mooi werkboek dat is inbegrepen bij het traject.

 

MIJN HULP VOOR JOU

Coachingstraject ‘Ik mag alles eten’

Tijdens dit traject begeleid ik je intensief om je doel je behalen. Je krijgt grip op je eetgedrag, rekent af met snaaibuien en leert hoe je de juiste keuzes kunt maken. Geen dieet meer, maar een manier vinden die bij je past. Met een blijvend gezond gewicht en een fit lichaam als gevolg. De exacte invulling van het traject bepalen we in overleg, online begeleiding is ook mogelijk.

Eenmalig voedingsadvies

Met dit eenmalige en zeer uitgebreide voedingsadvies krijg jij inzicht in je voeding, mogelijke knelpunten en eventuele tekorten in voedingsstoffen. Je wordt bewust van je eetgedrag, leert welke voeding en hoeveel voeding bij je past en hoe je dit over de dag kunt verdelen. Een perfecte basis voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Online cursus ‘In de ban van suiker’

Wil jij alles weten over suikers, volg dan deze online cursus. Je leert álles over suiker en tips hoe je met suiker kunt minderen. Als bonus ontvang je bovendien een paar heerlijke recepten zonder toegevoegde suikers. De cursus is geheel zelfstandig en in je eigen tempo te volgen. Je kunt starten wanneer je wilt en je ontvangt de cursus in je mailbox.

Groepscursus ‘Grip op de overgang’

Speciaal voor dames die fitter en slanker door de overgang willen, en willen weten hoe ze met behulp van voeding en leefstijl overgangsklachten fors kunnen verminderen, is er de cursus ‘Grip op de overgang’. De cursus is in klein groepsverband en behandelt elke bijeenkomst een ander thema. Er is veel ruimte om elkaar te motiveren, inspireren en van elkaar te leren.

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453