Wat kan MagniVita voor je doen?

Vergoedingen zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik je helpen met het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging is er een grote kans dat je begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit je aanvullende verzekering. Dit heeft geen gevolgen voor je eigen risico.

Een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2019 vind je hier.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Werkboek Ik mag alles eten
Werkwijze

In mijn praktijk werk ik met de 'ik mag alles eten' methode van GCN. Het uitgangspunt van deze methode is dat je alles mag eten, maar dat je leert om bewuste keuzes te maken. De nadruk van de begeleiding ligt op coaching, waarbij we stapje voor stapje je leefstijl gaan verbeteren. En dat op een manier die helemaal bij jou past, zodat je het gemakkelijk vol kunt houden. Als je kiest voor een lang begeleidingstraject van 8 vervolgconsulten (individueel, duo of online) maken we gebruik van een mooi werkboek dat inbegrepen is bij het begeleidingstraject. Hiermee gaan we samen aan de slag om je voedingspatroon gezonder te maken en de juiste keuzes te leren maken. Met een blijvend gezond gewicht als resultaat!

 

 

Aanbod

 

Eén-op-één Coaching

Je wordt intensief begeleid om je doel je behalen. Na een kennismakings- en intakegesprek volgt een voedingsanalyse met een uitgebreid voedings- en leefstijladvies. Je kunt kiezen tussen 4 of 8 vervolgconsulten waarin de voortgang van het afvallen wordt bijgehouden. Tijdens deze consulten krijg je genoeg handvatten aangereikt om gewicht te verliezen en een gezonde leefstijl vol te houden. Het is ook mogelijk om de vervolgconsulten via e-mail te doen.

Duo Coaching

Deze training volg je samen met je partner, zus, vriendin of iemand anders naar keuze. Het programma is hetzelfde opgebouwd als de één-op-één begeleiding met 8 vervolgconsulten, maar het voordeel is dat jullie elkaar kunnen motiveren, waardoor het afvallen gemakkelijker wordt. Succes gegarandeerd!

Online Coaching

Zie je het niet zitten om naar de praktijk te komen, of heb je daar geen tijd voor, maar wil je wel graag afvallen? Kies dan voor de online training. Deze training is op dezelfde manier opgebouwd als de één-op-één begeleiding, maar nu wordt je uitgebreid gecoacht via e-mail en/of skype. Je hebt hiervoor wel een goede weegschaal nodig.

Tarieven

 

PakketPrijs
Kennismakingsgesprek (15 minuten)Gratis
Pakket ‘Basis Individueel Lang’:
– Intakegesprek
– Adviesgesprek
– 8 Vervolgconsulten
– werkboek ‘Ik mag alles eten’
€ 290,-
Pakket ‘Basis Individueel Kort’
– Intakegesprek
– Adviesgesprek
– 4 Vervolgconsulten
€ 190,-
Pakket ‘Light Individueel’:
– Intakegesprek
– Adviesgesprek
– Online begeleiding (3 maanden)
– werkboek ‘Ik mag alles eten’
€ 175,-
Pakket ‘Basis Duo’:
– Intakegesprek
– Adviesgesprek
– 8 Vervolgconsulten
– 2 werkboeken ‘Ik mag alles eten’
€ 250,- per persoon
Pakket ‘Online Individueel’:
– Intakegesprek
– Adviesgesprek
– Online begeleiding (3 maanden)
– werkboek ‘Ik mag alles eten’
€ 150,-
Pakket ‘Nazorg Individueel’:
– 8 Vervolgconsulten
€ 190,-
Pakket ‘Nazorg Online’:
– Online begeleiding (3 maanden)
€ 100,-
Los consult (30 minuten)€ 25,-
Los consult (45 minuten)€ 37,50
Los consult (60 minuten)€ 50,-
Weegconsult (10 minuten)€ 12,50
5 Weegconsulten (à 10 minuten)€ 55,-
10 Weegconsulten (à 10 minuten)€ 100,-
E-mailconsult€ 10,-
Eénmalige voedingsanalyse en -advies€ 95,-
Los werkboek ‘Ik mag alles eten’€ 20,-

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453