MIJN HULP VOOR EEN GEZOND GEWICHT

Een gezond gewicht met vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en vitaalcoach kan ik je helpen met het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging is er een grote kans dat je begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit je aanvullende verzekering. Dit heeft geen gevolgen voor je eigen risico.

Een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2021 vind je hier.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Werkboek Ik mag alles eten

Een gezond gewicht zonder dieet

In mijn praktijk werk ik met de 'ik mag alles eten' methode van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Met deze methode kun je afvallen zónder honger en zónder dieet. Het uitgangspunt van deze methode is dat je alles mag eten, maar dat je leert om bewuste keuzes te maken. De nadruk van de begeleiding ligt op coaching, waarbij we stapje voor stapje je leefstijl gaan verbeteren. En dat op een manier die helemaal bij jou past. Hierdoor kun je het gemakkelijk volhouden en val je stapje voor stapje af. Als je kiest voor een lang begeleidingstraject van 8 vervolgconsulten (individueel, duo of online) maken we gebruik van een mooi werkboek. Dit is inbegrepen bij het begeleidingstraject. Met dit werkboek gaan we samen aan de slag om je voedingspatroon gezonder te maken en de juiste keuzes te leren maken. Met een blijvend gezond gewicht als resultaat!

 

MIJN HULP VOOR JOU

Coachingstraject ‘Ik mag alles eten’

Tijdens dit traject begeleid ik je intensief om je doel je behalen. Je krijgt grip op je eetgedrag, rekent af met snaaibuien en leert hoe je de juiste keuzes kunt maken. Geen dieet meer, maar een manier vinden die bij je past. Met een blijvend gezond gewicht en een fit lichaam als gevolg. De exacte invulling van het traject bepalen we in overleg, online begeleiding is ook mogelijk.

Eenmalig voedingsadvies

Met dit eenmalige en zeer uitgebreide voedingsadvies krijg jij inzicht in je voeding, mogelijke knelpunten en eventuele tekorten in voedingsstoffen. Je wordt bewust van je eetgedrag, leert welke voeding en hoeveel voeding bij je past en hoe je dit over de dag kunt verdelen. Een perfecte basis voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Online cursus ‘In de ban van suiker’

Wil jij alles weten over suikers, volg dan deze online cursus. Je leert álles over suiker en tips hoe je met suiker kunt minderen. Als bonus ontvang je bovendien een paar heerlijke recepten zonder toegevoegde suikers. De cursus is geheel zelfstandig en in je eigen tempo te volgen. Je kunt starten wanneer je wilt en je ontvangt de cursus in je mailbox.

Groepscursus ‘Grip op de overgang’

Speciaal voor dames die fitter en slanker door de overgang willen, en willen weten hoe ze met behulp van voeding en leefstijl overgangsklachten fors kunnen verminderen, is er de cursus ‘Grip op de overgang’. De cursus is in klein groepsverband en behandelt elke bijeenkomst een ander thema. Er is veel ruimte om elkaar te motiveren, inspireren en van elkaar te leren.

TARIEVEN

PakketPrijs 2021 (incl. BTW)
Kennismakingsgesprek (15 minuten)Gratis
'Zicht op je gewicht' sessie (30 minuten)Gratis
Coachingstraject 'Ik mag alles eten' (praktijk/online):
- Intakegesprek, adviesgesprek en 8 vervolgconsulten
€ 350,-
Coachingstraject Kort (praktijk/online):
- Intakegesprek, adviesgesprek en 4 vervolgconsulten
€ 245,-
Eénmalige voedingsanalyse en -advies€ 115,-
CURSUSSEN:
Groepscursus 'Grip op de overgang'
(nog geen nieuwe startdatum i.v.m. corona)
€ 295,-
Groepscursus 'AquaFit' (incl. zwemlessen)
(nog geen nieuwe startdatum i.v.m. corona)
€ 195,-
Online cursus 'In de ban van suiker' € 17,50

Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen

info@magnivita.nl

06 – 30569453