Coachingstraject ‘Ik mag alles eten’

Tijdens dit traject begeleid ik je intensief om je doel je behalen. Je krijgt grip op je eetgedrag, rekent af met snaaibuien en leert hoe je de juiste keuzes kunt maken. Geen dieet meer, maar een manier vinden die bij je past. Met een blijvend gezond gewicht en een fit lichaam als gevolg. De exacte invulling van het traject bepalen we in overleg, online begeleiding is ook mogelijk.

Eenmalig voedingsadvies

Met dit eenmalige en zeer uitgebreide voedingsadvies krijg jij inzicht in je voeding, mogelijke knelpunten en eventuele tekorten in voedingsstoffen. Je wordt bewust van je eetgedrag, leert welke voeding en hoeveel voeding bij je past en hoe je dit over de dag kunt verdelen. Een perfecte basis voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Online cursus ‘In de ban van suiker’

Wil jij alles weten over suikers, volg dan deze online cursus. Je leert álles over suiker en tips hoe je met suiker kunt minderen. Als bonus ontvang je bovendien een paar heerlijke recepten zonder toegevoegde suikers. De cursus is geheel zelfstandig en in je eigen tempo te volgen. Je kunt starten wanneer je wilt en je ontvangt de cursus in je mailbox.

Groepscursus ‘Grip op de overgang’

Speciaal voor dames die fitter en slanker door de overgang willen, en willen weten hoe ze met behulp van voeding en leefstijl overgangsklachten fors kunnen verminderen, is er de cursus ‘Grip op de overgang’. De cursus is in klein groepsverband en behandelt elke bijeenkomst een ander thema. Er is veel ruimte om elkaar te motiveren, inspireren en van elkaar te leren.