Femme Vitaal leefstijltraject (6 maanden)

Speciaal voor dames die fitter en slanker door de overgang willen en willen weten hoe ze met behulp van voeding en leefstijl overgangsklachten fors kunnen verminderen, is er mijn Femme Vitaal leefstijltraject.

Tijdens dit traject begeleid ik je intensief om op een prettige manier door de overgang te gaan. Je krijgt grip op je eetgedrag, leert hoe je om kunt gaan met verleidingen en emotie-eten en rekent af met snoep- en snaaibuien. Het resultaat is een blijvend gezond gewicht, een fit lichaam, minder of geen vage (overgangs)klachten én een ontspannen relatie met eten.

Begeleiding kan zowel in mijn praktijk, als online plaatsvinden.

Eenmalig op maat gemaakt voedingsadvies

Met dit eenmalige en zeer uitgebreide voedingsadvies krijg je heel veel handvatten om je voedingspatroon in balans te brengen. Je leert welke voeding en hoeveel voeding bij je past, hoe je je voeding over de dag kunt verdelen, je eetmomenten kunt inrichten en hoe je tekorten kunt voorkomen. Hierdoor verbeteren je stofwisseling en hormoonbalans, waardoor afvallen weer mogelijk wordt en vervelende (overgangs)klachten verminderen.

In één uitgebreid consult leg ik je alles duidelijk uit, waarna je hier zelfstandig mee aan de slag gaat.

Het is mogelijk om het hierna alsnog uit te breiden met het (Verkort) Femme Vitaal leefstijltraject.

Verkort Femme Vitaal leefstijltraject (3 maanden)

Voor dames die geen behoefte hebben aan een uitgebreide begeleiding, maar een éénmalig voedingsadvies te beperkt vinden, is er dit Verkort Femme Vitaal leefstijltraject. Je krijgt alle handvatten om je voedingspatroon te verbeteren zodat afvallen weer mogelijk wordt en vervelende (overgangs)klachten verminderen, maar we gaan wat minder diep in op eetgedrag.

Online cursus ‘In de ban van suiker’

Wil jij alles weten over suikers, volg dan deze online cursus. Je leert álles over suiker en tips hoe je met suiker kunt minderen. Als bonus ontvang je bovendien een paar heerlijke recepten zonder toegevoegde suikers. De cursus is geheel zelfstandig en in je eigen tempo te volgen. Je kunt starten wanneer je wilt en je ontvangt de cursus in je mailbox.