DECEMBER CHALLENGE

Vind jij december best een uitdaging met al dat lekkers om je heen? Meld je dan gratis aan, dan ga ik je helpen!

  Door je aan te melden voor deze challenge ga je akkoord met mijn privacyverklaring en geef je toestemming voor het ontvangen van periodieke tips in je mailbox. Uiteraard kun je je hier altijd weer voor uitschrijven.

  December kan een hele uitdaging zijn:

  • Het is koud en je zit meer binnen
  • Al dat lekkers in de winkels is lastig te weerstaan
  • Eenmaal begonnen met snoepen is het lastig om te stoppen
  • Tijdens de feestdagen is er (te) veel en lekker eten, wat kan leiden tot overeten
  • Het is ongezellig als er niks lekkers is

  Als jij je hierin herkent, dan is mijn gratis DECEMBER CHALLENGE écht iets voor jou! Hierin leer ik jou om optimaal te genieten van december, maar dan zónder extra kilo’s. Want wat er niet aankomt, hoeft er ook niet vanaf…

  sinterklaas snoepgoed

  Ik leer jou hoe je alle verleidingen veel beter kunt weerstaan. Maar zonder jezelf alles te ontzeggen. Genieten hoort er namelijk ook zeker bij! Maar soms kun je nét iets betere keuzes maken die veel verschil kunnen maken. En daar help ik je mee. Ik geef je ook tips voor een lekker maar slanker kerstdiner zodat je veel calorieën kunt besparen. Dit leg ik je uit met behulp van een kerstmenu-makeover. Daarnaast vertel ik je ook hoe je gezond kunt gourmetten, waar je op kunt letten in een restaurant en tot slot geef ik je tips voor een slankere borrelplank.

  Hoe werkt het?

  De december challenge vindt plaats van maandag 30 november tot en met woensdag 2 december en is helemaal GRATIS. In deze periode ontvang je dagelijks in je mailbox een filmpje waarin alle theorie over de genoemde onderwerpen wordt uitgelegd. Daarnaast ontvang je een werkblad met een samenvatting van de theorie en bijbehorende opdrachten. Je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt en alles is geheel vrijblijvend. Voel je vrij om de opdrachten te maken, je doet het alleen voor jezelf. Wil je graag extra begeleiding en support, dan kun je lid worden van mijn besloten facebookgroep. Hierin laat ik mezelf regelmatig zien en hier kun je al je vragen stellen. Uiteraard is hier ook volop ruimte om van elkaar te leren, elkaar te motiveren en inspireren.

  Ik heb er enorm veel zin in! Jij ook? Geef je hieronder dan snel op, dan zie ik je snel!

  kersttafel

   Door je aan te melden voor deze challenge ga je akkoord met mijn privacyverklaring en geef je toestemming voor het ontvangen van periodieke tips in je mailbox. Uiteraard kun je je hier altijd weer voor uitschrijven.