Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog!

Wow, daar is hij dan, mijn eerste blog! Best wel een beetje spannend, maar ik heb er onwijs veel zin in om leuke tips met jullie te gaan delen.

Maar eerst zal ik me eens voorstellen. Ik ben Maartje Kamps, getrouwd, en ik woon in het prachtige Drunen dichtbij Den Bosch. Ik heb twee pubers thuis, een zoon van 15 en een dochter van 13. Na een aantal jaar voor de kinderen te hebben gezorgd ben ik vorig jaar een nieuwe weg ingeslagen. Mijn interesse voor gezonde voeding en mijn passie om mensen te helpen  heb ik gecombineerd in de opleiding voor gewichtsconsulent. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond en ik mag me gediplomeerd gewichtsconsulent noemen. Op het moment ben ik bezig om een eigen praktijk aan huis op te zetten. Ik heb lang gedacht over een naam voor mijn praktijk, maar heb uiteindelijk gekozen voor MagniVita. Ik zal jullie uitleggen waarom ik voor deze naam heb gekozen. MagniVita is een samensmelting van de Latijnse woorden 'magnus' en 'vita', wat letterlijk betekent 'groot leven'. Met mijn werk hoop ik mensen ook een 'groot leven' te schenken, door ze te begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl, die ze de rest van hun leven kunnen volhouden. Hierdoor zullen ze zich zelfverzekerder, gezonder en veel energieker voelen, oftewel ze zullen 'groots leven'.

Maar genoeg over mij, waarom ga ik bloggen? Bloggen is een handig hulpmiddel om veel mensen te bereiken, en tevens reacties te ontvangen van mijn publiek. Ik zie het als mijn missie om mijn omgeving gezonder te maken, en wil daarom graag informatie delen over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Ik heb ontdekt dat veel mensen dénken dat ze gezond eten, maar in werkelijkheid blijkt dat vaak helemaal niet zo te zijn. Met het gevolg dat het maar niet lukt om af te vallen. In mijn blogs zullen gezonde voeding, een gezond gewicht en een gezonde leefstijl dan ook de belangrijkste onderwerpen zijn. Daarnaast ben ik er heilig van overtuigd dat de juiste voeding gezondheidsklachten kan verminderen. Niet alleen overgewicht kan met gezonde voeding verminderd worden, maar ook diabetes type II, hoge bloeddruk, migraine, maag-darmklachten, leverproblemen, enzovoort. Ook hier zal ik in mijn blogs zeker aandacht aan gaan geven.

Ik zou het erg leuk vinden als je mijn blogs gaat volgen en ook een reactie achterlaat. Misschien mis je nog een onderwerp, of heb je nog ideeën voor mijn blogs... Laat het me gerust weten!

Tot de volgende blog!

Hartelijke groet, Maartje

Maartje Kamps

 

Deel dit:

2 gedachten over “Mijn eerste blog!

Reacties zijn gesloten.